donderdag 21 februari 2019

S Sport

Najaarsvergadering bij Toerclub De Kampioen

Wassenaar - Afgelopen woensdag hielden wij onze najaarsvergadering. Naast een schitterende presentatie van een van de leden over zijn fietstocht met echtgenote van Coast to Coast in Amerika werd er uitgebreid gesproken over het jubileum van de Toerclub in 2019. We zijn dan 60 jaar jong. Tevens werd de toerkalender 2019 besproken en daarin zijn weer prachtige tochten opgenomen in binnen- en buitenland. 2019 wordt voor Toerclub de Kampioen weer een spectaculair fietsjaar.

U weet inmiddels: in de wintermaanden november t/m februari fietsen wij gewoon door. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden.

De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.
De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl.