zondag 17 februari 2019

S Sport

Ontdek hoe vermakelijk volleybal bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging is

Wassenaar - Afgelopen zomer eindigden het Nederlandse Volleybaldames bij het WK Volleybal als vierde beste land van de wereld. Een historische prestatie: nog niet eerder presteerde een Nederlandse damesploeg zo goed op een WK. De meiden hebben niet alleen laten zien hoe goed ze in volleybal zijn, maar ook hoe mooi en leuk de sport is. De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) wil de huidige volleybalhype voortzetten in Wassenaar en nodigt ‘jullie’ uit om eens een keer mee te komen trainen.

WVV nodigt senioren (dames en heren) in de leeftijd 18+ uit om gratis kennis te komen maken met volleybal. Zit je alsmaar achter de pc of laptop, hang je tijden languit op de bank of voor de TV of voel je je op een andere manier aangesproken, dan kunnen wij je vertellen dat sporten je leven zal verrijken en ook heel gezond voor je is.

Om de besluitvorming of je wilt volleyballen gemakkelijk te maken mag je bij WVV de eerste 4 opeenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen. Wij rekenen ook geen inschrijfgeld.

Trainer/bestuurder Wil Westgeest, zelf in totaal meer dan 40 jaar met volleybal verweven, zegt niet voor niks dat Volleybal een heerlijke sport is. Je hoeft ook geen topspeler te zijn om toch van het spelletje te kunnen genieten. Ieder op zijn eigen niveau kan bij WVV een plekje vinden. Het is daarom een goed idee de training een keer te komen bezoeken.

Aanmelden voor de training is niet nodig. Wees doortastend, neem je sportoutfit mee en kom naar sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1. Wij trainen op de woensdagavond van 20:15 uur tot 21:45 uur. Meer informatie over volleybal, de training en de wedstrijden bij WVV vind je op www.wvv-wassenaar.nl maar een e-mail naar onze secretaris Jeanne Taal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.