donderdag 23 mei 2019

S Sport

Rob Beuk & Peter Akerboom erelid van Badmintonclub Wassenaar

Wassenaar - Tijdens de nieuwjaarstoespraak van plaatsvervangend voorzitter John Spring in 't Veld zijn een tweetal leden in het zonnetje gezet. Op de Algemene Ledenvergadering in september heeft het bestuur toestemming gekregen om een tweetal ereleden te benoemen.

De nieuwjaarsreceptie was daarvoor een mooie gelegenheid. Peter Akerboom en Rob Beuk hebben de laatste 30 jaar zo ontzettend veel voor de vereniging gedaan op diverse gebieden, dat de benoeming tot erelid een gewenst logisch gevolg was. Peter en Rob ontvingen een mooi boeket en de bijzondere oorkonde, gemaakt door kunstenaar Hans Gussekloo.

Peter en Rob: van harte gefeliciteerd, jullie hebben het erelidmaatschap méér dan verdiend!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief