woensdag 18 september 2019

P Politiek

Zoekprofiel nieuwe burgemeester Wassenaar: Komt u ook naar de inloopavond?

Wassenaar - Zoekprofiel van de nieuwe burgemeester voor Wassenaar. De gemeenteraad geeft in een profielschets aan welke eigenschappen belangrijk zijn voor de nieuwe burgemeester. De gemeenteraad nodigt u als inwoner, ondernemer of vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie uit om een bijdrage te leveren aan het op te stellen profiel. Zo komen we met elkaar te weten waaraan de nieuwe burgemeester van Wassenaar moet voldoen.

Inloopavond met fractievoorzitters maandag 14 januari in het gemeentekantoor
Op maandag 14 januari a.s. van 19.30 uur tot en met 21.00 uur kunt u persoonlijk in gesprek met de fractievoorzitters van de gemeenteraad. Samen met hen kunt u aan verschillende ronde tafels in gesprek gaan over het op te stellen burgemeestersprofiel. U kunt dan ook ter plaatse de enquête digitaal invullen. De locatie is het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45, bedrijfsrestaurant op de begane grond. De toegang bevindt zich aan de achterkant van het gebouw bij de parkeerplaats. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

De enquête voor het profiel sluit op dinsdag 15 januari a.s.
U kunt uw bijdrage tot en met 15 januari 2019 digitaal doorgeven via een enquête op de website van de gemeente Wassenaar www.wassenaar.nl/burgemeester.

De resultaten van de enquête gepresenteerd tijdens de raadsvergadering van 7 februari a.s.
De resultaten van de enquête worden gepresenteerd in de raadvergadering van donderdag 7 februari a.s. Na vaststelling van de profielschets wordt deze tijdens de vergadering overhandigd aan de Commissaris van de Koning.

Voor meer informatie over de te volgen procedure kijkt u op www.wassenaar.nl/burgemeester

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief