donderdag 22 augustus 2019

S Sport

Wassenaarse Volleybal Vereniging start de tweede competitiehelft

Wassenaar - Zoals vorige week al vermeld gaan de teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging van start met de tweede helft van de recreatiecompetitie van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). Het WVV Mix 2 team staat in haar poule met 12 punten op de tweede plaats en heeft die punten in drie wedstrijden behaald. Nummer één in deze poule, Gemini Kangeroes 2, heeft veertien punten, maar uit zes wedstrijden. De eerste wedstrijd tussen deze teams won WVV met 0-4. De tweede is op 18 januari a.s. Dan weten we meer over de kampioenskansen van Mix 2. Als u dit leest heeft het WVV Mix 2 team al gespeeld tegen Merenwijk 4. Merenwijk 4 staat onderaan. Dus dat moet te doen zijn.

A.s. vrijdag speel het WVV Mix 1 team (zie foto) thuis tegen Leython 4. Je zou kunnen zeggen dat dit de kampioenswedstrijd wordt in deze poule. WVV Mix 1 heeft namelijk 20 punten uit zeven wedstrijden en Leython 4 18 punten uit eveneens zeven wedstrijden. Dus dat kan spannend worden. Beide teams hebben in deze competitie nog niet tegen elkaar gespeeld. De prognose van de Nevobo is 2-2. De mixers van WVV 1 spelen dit seizoen prima wedstrijden met goed volleybal. Zij kunnen elkaar goed vinden en dat levert punten op. Dus de verwachting is dat zij ook deze match tot een goed einde weten te brengen. Komt allen deze wedstrijd zien in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur.

Wat gebeurt er verder bij WVV. Vanavond is er het jaarlijkse olieballentoernooi. Een gezelligheidstoernooi waar alle WVV ers met hun aanhang aan meedoen. Ook de jeugdleden van WVV doen hier aan mee. Voorzitter Kirsten Harberink luidt daarna het WVV sportjaar 2019 in met een terugblik op 2018 en kijkt vooruit naar wat bij WVV komen gaat.

Het WVV Herenteam speelt deze maand tegen ZVH 2 en Volepo 1.

Wilt u ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kom dan naar de training op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. U kunt ook info krijgen bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat kan ook op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens sporters/sters.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief