zaterdag 17 augustus 2019

S Sport

Trainen in voorbereiding op de halve marathon van Leiden

Wassenaar - Ben je hardloper maar mis je de extra stimulans van een professionele trainer en een groep? Hardloopvereniging WZK Tri-Team organiseert een hardloopcursus ter voorbereiding op de halve marathon van Leiden op 19 mei 2019.

Wil jij beter leren hardlopen? En wil je ook lekker sporten in de prachtige omgeving van Wassenaar? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen. Onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers ga je veertien weken lang aan de slag om je hardlooptechniek en conditie te verbeteren. De 14-weekse cursus start op dinsdag 12 februari 2019. Op 7 februari 2019 bieden we je de mogelijkheid gratis deel te nemen aan een proeftraining.

Halve marathon cursus op twee verschillende niveaus
• Je eerste halve marathon
Als je comfortabel een 10 km kunt lopen, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek en conditie zodat ook jij goed voorbereid bent voor je eerste halve marathon.
• Een PR op de halve marathon
Voor iedereen die een PR op de halve marathon wil verbeteren. Als je al één of meerdere halve marathons hebt gelopen en je PR wilt verbeteren, dan is deze cursus geschikt voor jou. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van je hardlooptechniek, conditie en snelheid.

Beide cursussen hebben als einddoel de halve marathon van Leiden op 19 mei 2019.

Kosten
Voor € 50,00 krijg je veertien weken lang professionele training en begeleiding van gediplomeerde trainers, een trainingsschema en een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie.
Check www.tri-team.nl/evenementen/cursus-halve-marathon/ voor meer informatie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief