Skip to content

Knappe winst van Mix 2 Wassenaarse Volleybal Vereniging verbaasd vriend en vijand

18 februari 20192 minute read

Wassenaar – De mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging boekte alweer de vijfde overwinning van het seizoen en deed dat alle keren met 4-0. Samen met twee keer een gelijkspel is het team dus nog steeds ongeslagen. Ja, het is weer gelukt. Het blijft maar goed gaan aldus de WVV spelers.

De WVV-ers waren namelijk tegen Setumup, waar een week eerder slechts ternauwernood een gelijkspel werd geboekt, gebrand op het behalen van een prima resultaat. Gewaarschuwd als de WVV-ers waren stonden zij als een springveer gespannen in het veld. Al snel merkte de WVV-ers dat het best goed ging. De uitstekende service van Robert en de ferme smashes van Jan Willem van Reeuwijk bracht WVV na een 13-13 op een 20-15 voorsprong. Setumup drong tot 21-19 nog even aan maar WVV kwam, gedegen spelend, met 25-20 tot de setwinst. De ‘13’ was in de wedstrijd veelvuldig zichtbaar want zowel in set 2, 3 en 4 was 13-13 een terugkerende en cruciale tussenstand. Die tussenstand bleek voor de Wassenaarse formatie het sein om op spectaculaire wijze een voorsprong te bewerkstelligen. De ene keer via een blokkering van Jeanne Taal dan weer het over het net werken van een onmogelijke bal door Ana González of Elly van Weerlee. De andere keren door een simpel tikje van de bal over het net door Jan Rijskamp of een briljante redding van Gliselle Dimaiwat. Hoe Setumup ook haar best deed ze kregen geen poot aan de grond. Ja toch, even in set 4 kwam WVV met 8-11 op achterstand. Maar zoals gezegd bracht het 13e punt ook toen de ommekeer. En als binnen WVV, Jan Willem van Reeuwijk vrijwel alle aangegeven ballen vol overgave direct naar de grond van de tegenpartij sloeg was het gedaan met de mogelijke aspiraties van Setumup. Via 25-19, 25-14 en 25-16 een overtuigende 4-0 wedstrijdwinst voor WVV.

Ook volleyballen bij WVV ? De eerste 4 opeenvolgende trainingen mag je vrijblijvend meetrainen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Info is te verkrijgen bij onze secretaris Jeanne Taal, secretaris@wvv-wassenaar.nl, kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel op 06.24848258.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top