Skip to content

Heren Wassenaarse Volleybal Vereniging opzienbarend

18 februari 20192 minute read

Wassenaar – De WVV heren zorgde voor een sensatie door het veel hoger geplaatste maar nieuw in de toppoule spelende VOIO’72 uit Ridderkerk met 3-1 naar huis te sturen. WVV speelde, zo vertelde Aanvoerder Erik Gijsbers, wel één van haar betere wedstrijden van het seizoen. We hebben berekent dat WVV in slechts één eerdere wedstrijd meer punten heeft weten te scoren dan de 88 in deze wedstrijd.

Omdat de WVV-ers in het gehele duel aanvallend uiterst effectief was en ook serverend de druk op de gasten kon houden, werden de eerste set uiteindelijk met 25-18 dik verdiend gewonnen. Ook in set 2 en 3 zag de WVV aanvoerder met genoegen dat de aanvallers flink bleven scoren. Het genoegen was er vooral omdat de uitwedstrijd eerder met 3-1 verloren ging en WVV nu liet zien dat ook zij volleyballen kunnen. Alhoewel….de winst in set 2 was met 25-23 wel zeer nipt. Gelukkig herstelde WVV zich in set 3 prima en konden zij een voorsprong van 6 punten tot het einde vasthouden. Uiteindelijk set winst met 25-19. In combinatie met het feit dat VOIO’72 gebrand was om toch minimaal één set te pakken en WVV haar energie in de eerdere sets aardig verbruikt had werd set 4 voor WVV een beetje een deceptie. Setverlies met 13-25. Echter de WVV-ers waren dik tevreden want “Om nu te zeggen dat we met 4-0 hadden kunnen winnen voert te ver maar met de 3-1 winst is een geweldige opsteker” aldus aanvoerder Erik Gijsbers.

Programma: 15 februari, Leython Mix 4 – WVV mix 1 en op woensdag 20 februari, WVV H1 – ZVH H2.
Ook volleyballen bij WVV ? Info is te verkrijgen bij onze secretaris Jeanne Taal op 06.24848258 via secretaris@wvv-wassenaar.nl of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top