dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Heren Wassenaarse Volleybal Vereniging opzienbarend

Wassenaar - De WVV heren zorgde voor een sensatie door het veel hoger geplaatste maar nieuw in de toppoule spelende VOIO’72 uit Ridderkerk met 3-1 naar huis te sturen. WVV speelde, zo vertelde Aanvoerder Erik Gijsbers, wel één van haar betere wedstrijden van het seizoen. We hebben berekent dat WVV in slechts één eerdere wedstrijd meer punten heeft weten te scoren dan de 88 in deze wedstrijd.

Omdat de WVV-ers in het gehele duel aanvallend uiterst effectief was en ook serverend de druk op de gasten kon houden, werden de eerste set uiteindelijk met 25-18 dik verdiend gewonnen. Ook in set 2 en 3 zag de WVV aanvoerder met genoegen dat de aanvallers flink bleven scoren. Het genoegen was er vooral omdat de uitwedstrijd eerder met 3-1 verloren ging en WVV nu liet zien dat ook zij volleyballen kunnen. Alhoewel....de winst in set 2 was met 25-23 wel zeer nipt. Gelukkig herstelde WVV zich in set 3 prima en konden zij een voorsprong van 6 punten tot het einde vasthouden. Uiteindelijk set winst met 25-19. In combinatie met het feit dat VOIO’72 gebrand was om toch minimaal één set te pakken en WVV haar energie in de eerdere sets aardig verbruikt had werd set 4 voor WVV een beetje een deceptie. Setverlies met 13-25. Echter de WVV-ers waren dik tevreden want “Om nu te zeggen dat we met 4-0 hadden kunnen winnen voert te ver maar met de 3-1 winst is een geweldige opsteker” aldus aanvoerder Erik Gijsbers.

Programma: 15 februari, Leython Mix 4 - WVV mix 1 en op woensdag 20 februari, WVV H1 – ZVH H2.
Ook volleyballen bij WVV ? Info is te verkrijgen bij onze secretaris Jeanne Taal op 06.24848258 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief