dinsdag 21 mei 2019

S Sport

WVV Mix 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging laat steken vallen

Wassenaar - Afgelopen vrijdag ontmoette het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging wederom het team van Leython DC 4. De vorige keer, op 11 januari jl., was Mix 1 het Leiderdorpse team volledig de baas met een 0-4 overwinning. Dat gaf verwachtingen voor de volgende strijd om de koppositie van deze poule.

En wederom hielden de teams elkaar behoorlijk in evenwicht. Tot 20-20 ging het in de eerste set gelijk op. Nu was het Leython dat aan het langste eind trok met 25-23. De tweede set gaf een heel ander beeld. WVV kwam er niet meer aan te pas: 25-10. Nastya werd behoorlijk gemist.
Maar niet getreurd er kwamen nog twee sets. En weer ging het gelijk op. WVV kwam zelfs voor, maar kon dit niet vasthouden. Leython kopieërde set één en won weer met 25-23.
Dan maar voor de eer strijden dachten de WVVers. Maar ook dat zat er niet meer in : 25-14.
Met het gevoel van “we hebben goed gespeeld, maar niet gewonnen’’ verlieten zij het veld.

Dit betekent, dat Leython DC 4 de koppositie weer heeft overgenomen met vier punten voorsprong op WVV Mix 1. Maar Leython heeft drie wedstrijden meer gespeeld. Dus in theorie kan WVV na het spelen en winnen van deze drie wedstrijden weer op kop komen. Dat beloofd een spannende finale in deze poule te worden.

Programma: woensdag 20 februari a.s. in sporthal de Schulpwei, Dr Mansveltkade 1, WVV Heren 1 tegen ZVH 2, aanvang 20.15 uur. En vrijdag 22 februari a.s. VCS 2 tegen WVV Mix 1 en Aspasia 1 tegen WVV Mix 2.

Kom volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. De eerste vier opeenvolgende trainingen mag je vrijblijvend mee trainen. Er wordt geen inschrijfgeld in rekening gebracht.
De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Info bij secretaris Jeanne Taal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op www.wvv-wassenaar.nl of via 06-24848258.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief