dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Het lustrum van Toerclub De Kampioen

Wassenaar - Toerclub De Kampioen van 1959 tot 2019 en dat betekent dat onze vereniging dit jaar 60 jaar bestaat en aldus vieren we dit jaar weer een lustrum. De lustrum commissie heeft een aantal bijzonder aardige activiteiten op het programma gezet waaronder een familie toertocht; een jubileum toertocht met ‘s avonds een BBQ; een vereniging weekend en zelfs een verenigingsweek in het buitenland. Dus voor elk wat wils.

Wilt u gezellig in groepsverband toerfietsen; Wilt u wel eens wat andere routes fietsen; Uw stratenkennis vergroten; Een keer tot grote hoogten stijgen? Met ons komt u op de mooiste plekken in de regio.
Rij geheel vrijblijvend een paar ritten met ons mee en proef de sfeer!
U bent van harte welkom op onze startlocaties in Wassenaar en Voorschoten. Graag tot ziens bij een van onze ritten!

Een aantal toertochten deze maand:

- 9 maart: de Rottemerentocht, heerlijk toeren door een prachtig natuurgebied.
- 17 maart : Rondje Ringvaart
- 23 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
- 31 maart: de Rotterdamtocht, beleef Rotterdam eens van een andere kant!

Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie bij Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief