dinsdag 21 mei 2019

E Events

Groot Deijleroord doet mee met NL Doet

Wassenaar - Op zaterdag 16 maart a.s. organiseert Wijkgemeenschap Groot Deijleroord een NL-doet activiteit. Er zijn tal van kleine klusjes te doen rond het Deijlerhuis en in ons Deijlerhof, Hofcampweg 3.

We willen de buurttuin, Deijlerhof, opfleuren voor het a.s. zomerseizoen en tevens willen we een start maken met het aanleggen van een waterbaan voor kinderen.

Kom je ook meehelpen?

We starten om 10.00 uur uur met koffie en gaan daarna aan de slag tot uiterlijk 12.00 uur.

In verband met de planning, verzoeken wij je om je vooraf aan te melden op ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of per telefoon: 06 51 35 9334

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief