zondag 24 maart 2019

S Sport

Wassenaarse Volleybal Vereniging en de laatste wedstrijdloodjes!

Wassenaar - De recreatiecompetitie voor het seizoen 2018-2019 gaat de laatste fase in. De laatste loodjes derhalve. Hoe staan de WVV teams er voor.

WVV Mix 1.
Het eerste Mixteam van WVV was aan een opmerkelijke opmars bezig. Zij stond tot voor kort fier bovenaan. Maar daar is een beetje de klad ingekomen. Zij verloor van VCS 2 (3-1) en van Leython DC 4 (4-0). Daarmee daalde Mix 1 naar de tweede plaats in de poule. Leython DC 4 staat nu bovenaan met drie punten meer dan WVV Mix 1 en twee wedstrijden meer gespeeld.
Dus er is nog van alles mogelijk. Maar dan moet er wel gewonnen worden. Mix 1 speelt eerst nog tegen Setumup 1 en Leython DC 3, twee mindere goden in deze poule. Maar daarna speelt Mix 1 opnieuw tegen Leython DC 4 en VCS 2. Dat wordt spannend op 5 en 12 april a.s. in sporthal De Schulpwei. Mix 1 wordt veel succes gewenst.

WVV Mix 2.
Dit team staat met grote voorsprong op plaats één in haar poule. Zij heeft vijf punten meer dan nummer twee Gemini Kangeroes 2 en één wedstrijd minder gespeeld. Dat kan eigenlijk niet meer mis gaan. Maar dan moet Mix 2 wel de laatste vier wedstrijden winnen. De tegenstanders zijn Setumup 2, Gemini Kangeroes 2, Aspasia 1 en Merenwijk 4. Met name de wedstrijd tegen Gemini K. in Voorschoten op 22 maart a.s. is belangrijk. Dit WVV team heeft het in zich. De samenwerking is uitstekend en de afronding met smashes is prima. Dus Mix 2 ook veel succes.

WVV Heren 1.
Uitgaande van de laatste twee wedstrijden kan gezegd worden dat het Herenteam van WVV zich heeft gesetteld in de toppoule. Winst op ZVH 2 (4-0) en VOIO’72 1 (3-1). Daarmee kwam dit team op de vijfde plaats in de poule. Maar er zit nog meer in. Er wordt tegen dezelfde teams nogmaals gespeeld en tot slot tegen Delta 1 dat onder WVV staat. Dus is het mogelijk dat zelfs de vierde plaats nog binnen hun bereik ligt. Dat kan al door winst in de uitwedstrijd op VOIO ’72 op 22 maart a.s. Ook het Herenteam wordt veel succes gewenst.

Programma: 8 maart a.s. in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1, aanvang 20.30 uur:
WVV Mix 1 tegen Setumup 1 en WVV Heren 1 tegen ZVH 2.

Kom langs en geniet van die heerlijke volleybalsport. U kunt ook meetrainen op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. De eerste vier opeenvolgende trainingen zijn gratis. Info bij onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde