woensdag 19 juni 2019

S Sport

Prachtige winstpartij van de Mix 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging

Vrijdag 5 april was de wedstrijd WVV mix 1 tegen Leython DC of wel plek 1 tegen plek 2 of wel de strijd om het mogelijke kampioenschap. Bij winst ziet het er voor WVV namelijk wel heel goed uit.

Dit wetende was Leython op volle sterkte naar Wassenaar gekomen. De Mix 1 van WVV, totaal niet onder de indruk, kwam voortreffelijk uit de startblokken, 10-5.
Langzaam maar zeker liep WVV verder uit en sloot de set winnend af met 25-15.

Set 2 verliep vrijwel identiek. Alleen was het nu Nastya Galper die o.a. via een uitstekende service een groot aantal punten voor haar rekening nam. Al snel was een normaal gesproken onoverbrugbare voorsprong van 18-8 bewerkstelligd. Leython stribbelde nog wat tegen maar de setwinst was voor WVV 25-16.

Getergd door het verlies van de voorgaande sets was het in set 3 Leython die de lakens uitdeelde. Via 10-16 was de setwinst met 15-25 voor Leython. Oefff 2-1. Doordrongen van het feit dat het in set 4 erop of eronder was streden de beiden teams voor wat ze waard waren. En dat was veel. De stand bleef akelig gelijk opgaan. 13-13 en 22-22. Op dat moment maakte WVV-er Peter van de Geer, geïnstrueerd door aanvoerster Peggy Verweij, de laatste belangrijke punten door de bal keurig over het blok op de vloer te spelen. Hoera 25-22 en de winst met 3-1. Glunderend van oor tot oor en vermoeid van de inspanning zochten de WVV-ers de kleedkamers op. Wat een partij!!

Zelf ook volleyballen? Kom op de woensdagavond naar de sporthal. Wij trainen vanaf 20:15 uur. De eerst 4 achtereen volgende trainingen mag je vrijblijvend meedoen
Info nodig? Bel secretaris Jeanne Taal 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Foto:  Marjanne van der Velde

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief