maandag 27 mei 2019

K Kunst & cultuur

Prachtige expositie van 7 kunstenaars uit één familie in het Duna-atelier aan de Katwijkse boulevard

Op zondag 21 april werd een bijzondere expositie geopend in het Duna-atelier in Katwijk. Wethouder van cultuur Jacco Knape opende onder grote belangstelling de tentoonstelling.

Katwijk is een gemeente, die veel gelegen laat liggen aan cultuur, is vanouds een kunstenaars kolonie en heeft vele expositiemogelijkheden en zelfs musea.
Zeven leden van de familie Thelen exposeerden dit maal in het Duna-atelier. Zij maken op hoogstaand niveau artistieke producten. Het meest bekende lid van de familie is Stephan Thelen, dit met zijn schilderkunst zowel nationale als internationale bekendheid geniet.

De familie Thelen maakt kunst, die het bekijken meer dan waard is.

De expositie is geopend van 21 tot en met 28 april en van 3 mei tot en met 5 mei in het Duna atelier in Katwijk.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief