zaterdag 07 december 2019

K Kunst & cultuur

Zaterdag 10 augustus prachtige harpklanken in dorpskerk

Zaterdag, 10 augustus, speelt, in het kader van de ‘Promenadeconcerten in de Dorpskerk’, de harpiste Wendy Rijken. Van 16.00 tot 16.30 uur. Toegang: vrij. Na afloop is er een collecte om deze serie in stand te houden.

Wendy Rijken kreeg haar opleiding aan het Haags Conservatorium en studeerde in 2002 af bij de bekende harpiste Erika Waardenburg. Zij concerteert momenteel veelvuldig met o.a ‘Sinfonia’ in Rotterdam, bij de Marinierskapel en als begeleidster bij koren in binnen-en buitenland.

Het N.R.C. beschreef onlangs haar spel als ‘warm van klank, subtiel en met een regenboog van kleuren’. In Wassenaar heeft zij veel ‘fans’ door haar optredens, de afgelopen jaren in de Dorpskerk. A.s. zaterdag speelt zij werken van de Franse componisten Tournier, Grandjany en Debussy. Zelfs de zachtste klanken van haar harp zijn tot in de uithoeken van de kerk hoorbaar, mede door de prachtige akoestiek van onze Dorpskerk. Een feest voor het oor voor alle Wassenaarders, die van dit prachtige instrument willen genieten. Zaterdagmiddag om vier uur.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief