zaterdag 14 december 2019

S Sport

Jongensturnen bij Snel en Lenig

Vanaf seizoen 2019/2020 wordt bij S.V. Snel&Lenig ook jongensturnen aangeboden. Voor jongens van 6 jaar of ouder (groep 3 op de basisschool).

Ben jij een jongen van 6 jaar of ouder? En vindt jij het leuk om te sporten? Zou je net als Epke Zonderland gave trucjes willen leren op de rekstok?Dat kan vanaf dit sportseizoen biedt SV Snel&Lenig naast meisjesturnen ook JONGENSTURNEN aan.

Vanaf 6 jaar kun je mee doen aan de lessen, waarin gezellig samen sporten centraal staat. Je leert de basiselementen van turnen op veel verschillende turntoestellen: draaien om de rekstok, zwaaien in de ringen, springen met de minitramp, radslag op de lange mat, enz.

De lessen zijn afwisselend en er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen.

De jongensturnen lessen zullen worden gegeven op: dinsdag van 17.00-18.00 in de gymzaal van de St. Jan Baptist School (Anemomenweg 17)

Vul snel een proefles formulier in op onze website: www.snelenlenig.nl en dan zie we u graag in onze lessen tegemoet.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief