zaterdag 19 september 2020

S Sport

Mix 1 WVV maatje te groot voor Utopia mix 1

Na een aantal weken eerder thuis met 1-3 van Utopia te hebben verloren stonden afgelopen woensdag de teams in Zoeterwoude weer tegenover elkaar in het strijdperk. Gewaarschuwd door die verliespartij was WVV erg op hun hoede. De zwakke punten waren verstevigd en ook aanvallend was men nu beter voorbereid.

Aan alles kon je zien dat de WVV-ers zich niet zomaar weer op een verlies zouden laten trakteren. In aanvang waren de WVV-ers zichtbaar beter dan Utopia. Met 14-25 was set één onverwacht al snel in de knip. Set 2 ging iets minder gemakkelijk. Utopia wist de stand lang op gelijke hoogte te houden. Echter tegen de dadendrang van WVV was ditmaal geen kruit gewassen: 19-25. In set 3 waren de WVV-ers zelfs een klasse beter dan Utopia. Deze set terug redenerend is het onbegrijpelijk dat de eerdere wedstrijd een verlies partij opleverden.

WVV had nu geen ‘kind’ aan Utopia en scoorden er lustig op los. Setwinst met 12-25. In set 4 liet WVV de teugels wat vieren. Utopia wist daardoor via 22-25 een ‘afstraffing’ te voorkomen. Alhoewel deze ruime winst voor WVV geeft voldoende duidelijk aan dat Utopia ditmaal weinig in te brengen had. Bravo!! Door deze 4-0 komt de WVV mix 1 op een keurige gedeelde 2e plek op de ranglijst.

Ook eens volleyballen? Kom op de woensdagavond tussen 20:15 en 21:45 uur eens in sporthal De Schulpwei kijken of volleybal ook iets voor jou is. De eerste 4 achtereenvolgende trainingen mag je geheel vrijblijvend meedoen. Wil je informatie over WVV? Bel dan even met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief