zaterdag 16 oktober 2021

N Nieuws

Klimaattafel: motor van duurzame initiatieven

Heeft u ideeën voor een duurzaam Wassenaar? Bezoek dan de Klimaattafel. De eerstkomende bijeenkomst is morgen, op woensdagavond 19 februari. Op deze avond staat de Klimaattafel zelf centraal.

Vanaf de start in 2018 is de Klimaattafel in Wassenaar een succes met een groeiend aantal initiatieven, bezoekers en mooie resultaten. Inmiddels zijn we toe aan de zevende bijeenkomst van de klimaattafel. Een mooi moment om terug te blikken en ook vooruit te kijken. Met elkaar gaan we in gesprek hoe we de klimaattafel Wassenaar meer impact kunnen geven zodat we meer mensen bereiken. Dit doen we door een dialoog te voeren aan de hand van vragen als: Hoe kunnen we het netwerk versterken? Wie pakt welke rol? En: wanneer zijn we tevreden?

 Belangstellenden die willen meepraten, meedenken en meewerken aan de toekomst van de Klimaattafel Wassenaar zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 19 februari in de Dorpskerk. Meld uw komst van tevoren aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan volgt een bevestiging met het tijdstip. Traditiegetrouw starten we de Klimaattafel met een inspirerende presentatie: deze keer is dat het initiatief van Golfclub Rozenstein.

Klimaattafel inspirerende motor

De Klimaattafel in Wassenaar brengt kennis, ervaring en ideeën over verduurzaming samen. Met elkaar kijken we hoe het duurzamer kan en komen we in actie: bewoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente. Het doel van de klimaattafel is om verder uit te groeien tot een krachtige en inspirerende motor voor duurzame initiatieven in Wassenaar. Belangrijk én aansprekend omdat de ideeën snel in de praktijk kunnen worden gebracht en zichtbare resultaten opleveren. Samen bereiken we ons doel: een CO2 neutrale gemeente in 2050. Alle initiatieven van inwoners, ondernemers en overige partijen worden onder de klimaattafel gefaciliteerd, voorzien van informatie en verbonden.