dinsdag 22 juni 2021

A Algemeen

4 maart klaverjassen en 5 maart presentatie Run for Rio

Kom op woensdag 4 maart klaverjassen en woon op donderdag 5 maart de presentatie over het Oeganda-project bij.

Klaverjassen op woensdag 4 maart

De klaverjasavond begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kunt u al in de kantine van Blauw Zwart terecht om een kopje koffie te drinken. U kunt zich individueel of per koppel inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon.

Let op: na vele jaren wordt er dus gekaart op een nieuwe locatie namelijk de kantine van Blauw Zwart. De vorige avond was heel druk bezocht en heel geslaagd. Ook nu hopen we weer op een “volle bak”. Aan het einde van de kaartavond zal er ook een loterij plaatsvinden met ook dit keer vele mooie prijzen die door allerlei particulieren en bedrijven voor dit doel ter beschikking zijn gesteld. Aanmelden is nog mogelijk (nog 1 week) en velen hebben zich al aangemeld.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat u aantreft op onze website: www.runforrio.com, maar kan ook telefonisch bij John Schrader, telefoonnummer 070-5176236 of Trudy Efdee, telefoonnummer 06-83627269. U kunt het inschrijfformulier ook afgeven bij Trudy, van Heeckerenstraat 5 of de van Houtenweg 74.

Presentatie project Oeganda op 5 maart
De nieuwe plannen van Run for Rio voor 2020 gaan over de nieuwbouw van een school voor weeskinderen in Kalagala. Dit plaatsje is gelegen in het Kayunga District in Oeganda. Dit is het gebied dicht bij de oorsprong van de Nijl aan het Victoriameer. Een echte school is er nog niet in dit gebied. De bouw van de school zal in 3 fases plaatsvinden. In de eerste fase wordt het terrein bouwrijp gemaakt. Er komt water, elektra, riolering en een toegang tot het terrein. Dan worden ook de eerste drie lokalen en toiletten gebouwd.

Op donderdag 5 maart is een presentatie over de bouw in de Jozefschool, Thorbeckestraat 37. De presentatie is van 16.30 tot 17.30 uur en wordt gegeven door Piet en Pita Buitendijk. Zij zijn van de organisatie Noah’s Ark in Oeganda. Zij zullen vertellen over hun werk met de weeskinderen in Oeganda en heel specifiek foto’s en filmpjes presenteren over de bouw van de school. Op dit moment zijn zij over uit Oeganda, dus mooier kan het niet! U bent van harte welkom!!

Dus 4 en 5 maart op naar Run for Rio! We hopen beide evenementen op een mooie en goede opkomst!