dinsdag 29 november 2022

A Algemeen

YMCA Wassenaar blijft actief - update 2

Na het thuis knutselen van de paashazen en de harten en dakpannen versieren, zijn de kinderen die actief zijn bij het YMCA Wassenaar weer aan het werkt gezet. Afgelopen zondag zijn de prijsjes voor de 60 gemaakte dakpannen rondgebracht met de volgende opdracht. De kinderen mogen een eigen T-shirt maken. Hiertoe kunnen ze op een velletje A5 papier een hele mooie tekening maken helemaal naar eigen idee. Ook een logo of een mooi favoriete figuur uit internet mag worden gebruikt. Als alles gereed is mogen ze het opsturen naar het secretariaat en wordt er een mooi T-shirt van gemaakt.

Helaas zijn er nog steeds geen mogelijkheden om het clubwerk op de locatie aan de Duinrellweg te starten. Ze merken dat de kinderen het clubwerk missen, en de leiding mist de levendigheid van een knutselavond in het mooie clubgebouw. Maar op deze wijze willen ze de kinderen toch zoveel als mogelijk betrokken maken met het YMCA. Ondanks alles blijft de leiding heel actief en voorlopig blijven ze op deze wijze de kinderen thuis voorzien van leuke knutselopdrachten en wachten betere tijden af ….

Wilt u de resultaten van alle versierde dakpannen bewonderen, dan kunt u een bezoek brengen aan de mooie website www.ymcawassenaar.nl

 

Een site met o.a. nieuws, achtergronden, meningen, ideeën voor, door en over Wassenaarders