zondag 28 februari 2021

N Nieuws

Lions Lente Fair cancelled - volgend jaar beter!

Na een zeer geslaagde Lions Lente Fair van 2019, waren de dames van Lions Club Wassenaar de Pauw alweer druk in de weer om ook in 2020 een mooie Lente Fair te organiseren op het terrein van Overdevest Tulpen en zo. Dit jaar zou er geld opgehaald worden voor het Hospice Wassenaar, waar terminaal zieke mensen kunnen verblijven in hun laatste levensfase.

Cees Overdevest had zijn terrein wederom beschikbaar gesteld om op 17 mei aanstaande iedereen te ontvangen. Dit jaar zouden er net als vorig jaar weer gebruikte en nieuwe spullen verkocht worden. Er waren al onderhandelingen met diverse Wassenaarse ondernemers waaronder, Caroline Puur Beauty, Cointepas interieur advies, Alles en Nog Meer, De Harendame, Blush Schoonheidssalon, Caroline Makovitz en er waren al mooie spullen ingezameld door de Lions dames. Naast de producten waren er ook al onderhandelingen met leuke foodtrucks en foodstands, waaronder Tutta Italia, Pamkookt, Bea Koffie en de heren van Lions Wassenaar hadden aangeboden de bar te bemannen. De muziek zou verzorgt worden door TZIGANE, een swingende band. Daarnaast hadden we twee fantastische hoofdsponsoren, Kliniek Duin & Dael en Equilox Het Sleutel en Slotenhuis. Deze hoofdsponsoren willen we graag hartelijk danken.

Ook willen we graag onze andere sponsoren van dit jaar, J.K. van den Dool B.V. en Steegman Elektrotechniek graag hartelijk danken. Pary Rental Company had bovendien aangeboden net als vorig jaar een mooie prijs te rekenen voor alle spullen die we nodig hebben om de fair tot een mooi event te maken.

We hopen dat we volgend jaar weer een beroep mogen doen op deze sponsoren. Al met al hadden we er zin in, maar helaas kan ons mooie event niet doorgaan. Ook de Lions Lente Fair moeten we een jaar uitstellen ivm het coronavirus. We hopen in de lente van 2021 weer een event te kunnen organiseren, maar voor nu wensen we iedereen veel gezondheid toe.