zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Zelfs in Coronatijd kun je op 1,5 m vrijwilliger worden...

Zelfs in Coronatijd kun je op 1,5 meter vrijwilliger worden!

* De Zonnebloem organiseert – zodra het weer kan – uitjes voor gehandicapten en ouderen. Help je vast mee als assistent van de penningmeester (Vac B107)?

* St. Duinbehoud is een landelijke organisatie voor bescherming, herstel en ontwikkeling van natuur en landschap aan de Nederlandse Kust. Update jij de website wekelijks 2 uurtjes als Wordpress specialist (Vac H67)?

* St. Jansland helpt jongvolwassen met een autistische stoornis door het bieden van een werkervaringsplaats in een kleinschalig theehuis. Bied jij straks de nodige begeleiding (Vac M48)? Cursus voorzien.

* Begeleid 1 x per maand of vaker, samen met een andere vrijwilliger, een groep mensen tijdens een laagdrempelige groepswandeling van de St. Gezond Natuur Wandelen Wassenaar (Vac E49). Samen wandelen is gezellig en leuk en leerzaam en het levert gezondheidswinst.

* Hou je van groen, duurzaam en sociaal? Word Algemeen Bestuurslid voor GroenLinks Wassenaar (Vac B109)!

De Vrijwilligerscentrale Wassenaar is momenteel per email bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u een voicemail bericht inspreken dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug: 06-16678817.