Skip to content

Ieder lid van de KBO is een ster en krijgt een ster!

21 december 20202 minute read

We zijn allemaal op een leeftijd, dat we goed op onze tellen moeten passen. Dat het coronavirus een grote impact heeft gehad op 2020 is een feit. En dat het ook in 2021 nog zal heersen is ook zeker. De nieuwe 1,5 meter samenleving, de onzekerheden en het ‘nieuwe normaal’ vallen iedereen zwaar.

Ook ons verenigingsleven viel zo goed als stil. Gelukkig is er onderling nog wel contact met enkele leden. De komende feestdagen zullen ook anders verlopen. Toch hoopt het bestuur van de KBO Wassenaar dat we er warme en gezellige dagen van kunnen maken, met elkaar. Niet fysiek samen, maar wel in elkaars hart. Zo kunnen we deze moeilijke tijd voor kracht en liefde doorstaan. En wat past er mooi in deze tijd: Een kerstster. Een kerstster is na de kerstboom misschien wel dé ultieme kerstdecoratie.

Wederom is het bestuur ten rade gegaan bij de Wassenaarse ondernemer Ed Vollbregt van de Boeketterie. Werd er het voorjaar een Gerbera bezorgd, nu kan ieder lid een kerstster tegemoet zien onder het motto: Laten we samen van 2021 iets moois maken. Hopelijk een jaar waarin we weer volop activiteiten kunnen en mogen organiseren. Langs deze weg wensen wij alle KBO-sterren fijne feestdagen en heel veel ‘samen’ en gezondheid in 2021.

Bestuur KBO Wassenaar

Tags

KBO WassenaarKerststerSeniorenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top