vrijdag 17 september 2021

A Algemeen

Het kantoor van de Vrijwilligerscentrale is weer geopend!

Ons nieuwe kantoor in het Van Heeckerenhuis is weer open voor bezoekers op maandag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Wij hebben meer dan 100 leuke vacatures!

• Scouting de Paauw zoekt een enthousiaste groepsbegeleider die samen met de huidige groepsbegeleiders vele diverse en leuke taken gaat uitvoeren. De functie is heel divers en belangrijk. ( Vac. E.054)

• Heeft u tijd om 1 x per maand op bezoek te gaan bij een 57 jarige man met een verstandelijke beperking om samen iets leuks te ondernemen, bijvoorbeeld ergens een kopje koffie drinken of naar de film te gaan? (Vac. A.143)

• Het programma fietsmaatjes is een beproefd concept en wil nu ook in Wassenaar van start gaan. Fietsmaatje Wassenaar zoekt nog een secretaris voor het bestuur zodat de Stichting in oprichting goed van start kan gaan. (Vac. B121)

• Het Brandweermuseum Wassenaar zoekt versterking op diverse fronten, bijvoorbeeld het voorbereiden van tentoonstellingen of het meewerken aan de digitalisering van de collectie. (Vac. F.074)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 06 15678510
Volg ons ook op Facebook