Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Vanavond start tweede weekendafsluiting N44

27 augustus 202158 second read

Let op! Vanavond van 21:00 uur is de N44 tot en met maandag 30 augustus 05:00 uur afgesloten in verband met werkzaamheden van Rijkswaterstaat. De N44 wordt helemaal afgesloten voor verkeer vanaf de N14 tot aan de aansluiting met de A44. De kruisingen op de N44 blijven dag en nacht open. De fietspaden en ventwegen blijven tijdens de werkzaamheden toegankelijk. Rijkswaterstaat plaatst borden met omleidingsroutes.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4. De omleidingen binnen Wassenaar zijn bedoeld voor verkeer dat herkomst of bestemming binnen Wassenaar heeft. Het centrum van Wassenaar, Duinrell en het strand blijven bereikbaar. Busmaatschappijen Arriva, EBS en HTMbuzz passen hun dienstregeling aan vanwege de werkzaamheden.

De gemeente stimuleert het gebruik van de fiets tijdens de afsluitingen door middel van een fotowedstrijd op Facebook. Stuur daarom een ludieke foto van jezelf op de fiets dit weekend in via de reacties onder het Facebookbericht van de gemeente Wassenaar. De drie leukste inzendingen ontvangen een waardebon van €100 van Peddler. Peddler is een dienst waarbij inwoners online bij lokale ondernemers kunnen shoppen. De aankopen worden op de een duurzame manier thuisbezorgd, via een elektrische bakfiets.
Kijk voor alle informatie op https://www.wassenaar.nl/rijkswaterstaat-werkt-twee…

Bron: facebook gemeente Wassenaar

Tags

FotowedstrijdGemeenteN44WassenaarWeekendafsluiting
Gerelateerde artikelen
Back To Top