Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Klimaattafelbijeenkomst in de Warenar

8 september 202150 second read

De Klimaattafel Wassenaar organiseert op maandagavond 20 september van 19.30 – 22.00 uur een avond vol duurzame, inspirerende initiatieven uit het dorp. Het is voor het eerst weer een live-bijeenkomst met de mogelijkheid om te netwerken, wel met de nodige veiligheidsmaatregelen natuurlijk! Voor de mensen die niet kunnen komen, is er ook de mogelijkheid om de presentaties online te volgen of terug te kijken.

Bij zo’n hernieuwde start kijken we op deze avond ook vooruit. We wisselen daarom graag met u van gedachten over wat u vindt van uitbreiding van duurzaamheidsonderwerpen en een meer buurtgerichte aanpak van de Klimaattafel.

Zet de datum in uw agenda en geef u op via klimaattafel@wassenaar.nl. Er is beperkt plaats.

Programma
Na de opening van de avond en een introductie door wethouder Duurzaamheid Ritske Bloemendaal, presenteren zich verschillende Wassenaarse initiatieven op het gebied van energieopwekking, isolatie, duurzaamheid en duurzaam ondernemen. In het tweede deel van de avond gaan we aan de slag! Samen met u willen we uitvinden hoe de Klimaattafel breder, duurzamer en buurtgerichter kan worden.

Tags

GemeenteKlimaattafelLive-bijeenkomstWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top