Skip to content

Ledenwerving Wassenaarse Energie Coöperatie gaat van start!

3 oktober 20212 minute read

Welkom bij de Wassenaar Energie Coöperatie! Er is het afgelopen jaar hard gewerkt. En met succes: binnenkort presenteren we onze eerste zonne-energie projecten op twee grote daken.

Wil jij ook in een zelfvoorzienend en duurzaam dorp wonen? Wil je investeren in zonnepanelen, ook al heb je ze op je eigen dak? Of wil je eenvoudig investeren in duurzame energieprojecten? Dan is de WEC iets voor jou!

Aanmelden: hoe gaat dat?

Voor particulieren:

QR code particulieren

Voor bedrijven:

QR code bedrijven

Woon je in postcode: 2241, 2242, 2243, 2244, 2245, 2331, 2591, 2594, 2252, 2253? Dan nodigen wij je van harte uit om mee te doen met onze eerste twee zonnepanelen projecten.

Voor € 10,– per jaar ben je al lid. Aanmelden voor een lidmaatschap doe je eenvoudig op onze website: www.wec-duurzaam.nl of scan de bovenstaande QR code.
Hoe werkt het?

Als lid van de WEC is het mogelijk om te investeren in de zogenaamde zonne-participaties van onze projecten. Dit kan al vanaf € 525,–. De inschrijving voor de uitgifte van de eerste participaties gaan binnenkort van start.

Welke projecten zijn er nu?

Voor twee projecten zijn subsidies toegekend:

– Het dak van de Adelbert college
– Het dak van de Amerikaanse School (ASH)

Kijk op onderstaande link voor meer informatie over deze projecten:
Projecten – WEC – Wassenaarse Energie Coöperatie (wec-duurzaam.nl)

Wanneer kan ik investeren?
Nog even geduld….de planning is dat de laatste formaliteiten in week 44 zijn afgerond en dat we vanaf week 45/46 de eerste inschrijfronde voor de zonne-participaties kunnen organiseren. Uiteraard onder voorbehoud van definitieve doorgang van de projecten.

Tags

AanmeldingLedenwervingprojectenWassenaarWassenaarse Energie Coöperatie
Gerelateerde artikelen
Back To Top