Fotocredit: Marjanne van der Velde

Mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging kreeg geen loon naar werken

26 oktober 20212 minute read

De dames en heren van het mix2 team streden in hun wedstrijd tegen Gemini-Kangeroes voor wat ze waard waren. Helaas lukte het ze niet om een verdiend gelijkspel te veroveren. Want ondanks dat lichaamslengte en leeftijd in het voordeel van de spelers van Gemini Kangeroes uitviel kon WVV zeker in de eerste 3 sets de wedstrijd prima in evenwicht houden. Zo had WVV de slechte start in set 1 (11-19) met een beetje meer geluk alsnog kunnen winnen.

Helaas viel de score met 23-25 net de kant van Gemini op. In set 2 kwam WVV beter uit de startblokken. Tot 18-18 hielden ze de stand in evenwicht. Een wat mindere fase bij WVV gaf Gemini de mogelijkheid punten te scoren. 20-25 verlies voor WVV.

Set drie zag er in het begin slecht uit 1-6 achter. Raar genoeg kwam WVV in no time weer terug tot 9-9 en stootte in één tempo door naar 20-17. In een spannende slotfase liet WVV zich niet meer verrassen. Met een typische onberekenbare Marcel ten Berge bal trok WVV de setwinst naar zich toe; 25-20. Voor de WWVV heren stonden wisselspelers klaar voor de dames helaas niet. WVV kreeg het mede daardoor moeilijk. De aanval kwam niet meer uit de verf en samen met een paar ongelukkige plaats-ballen stond WVV al snel tegen een flinke achterstand aan te kijken. WVV wist dit niet meer goed te maken. Set verlies met 15-25. Een 1-3 wedstrijd verlies voor WVV waar een gelijkspel verdiend zou zijn.