maandag 26 september 2022

A Algemeen

Vrijwilligers: het cement van de samenleving!

Vrijwilligers zijn onmisbaar! Zij zorgen er niet alleen voor dat organisaties en verenigingen beter kunnen draaien maar ook voor de sociale verbinding binnen Wassenaar.

• Fonds Wassenaar is een onafhankelijk, lokaal fonds van en voor Wassenaarders met als doelstelling: lokale initiatieven steunen om de verbinding en de kwaliteit van de samenleving in Wassenaar te verbeteren. Projectadviseur gezocht die hier zijn of haar steentje aan wil bijdragen! (Vac. B.127)

• Zit jij boordevol ideeën voor jongeren? Houd jij van het organiseren van activiteiten? Ben je goed in het plannen en regel je iedere activiteit tot in de puntjes? Dan zoekt Theehuis Jansland jou. (Vac. A.148)

• Taalmaatje gezocht voor ambitieuze anderstalige studente voor met name de Nederlandse taal (uitleg) en het ondersteuning bieden bij het huiswerk, niveau MBO-2. (Vac.M. 072)

• De Vrijwilligerscentrale zoekt een creatief talent die helpt met het schrijven van artikelen en folders maar het ook leuk vindt om de communicatie op Social Media verder vorm te geven.(Vac.H. 060)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook