zondag 05 december 2021

E Events

Kerstspecial met zangeres Deborah J. Carter en Trompettiste Suzan Veneman - incl. Kerstarrangementen

Op vrijdagavond 17 december is het The Hague Marriott Hotel feestelijk gehuld in kerstsferen. Er vindt dan een speciale kerstaflevering van “Friday Night Jazz” plaats met een optreden van zangeres Deborah J. Carter en trompettiste Suzan Veneman, begeleid door pianist Rob van Bavel, bassist Frans van Geest en drummer Hans Braber. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Jazz at the Club in samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer en het The Hague Marriott Hotel. Het optreden staat in het teken van de jazzy vertolking van nieuwe en oude kerstnummers.

Dit concert is geheel corona-proof. Het is mogelijk voorafgaand te dineren en/of na afloop te blijven slapen in het hotel. Hiertoe zijn speciale kerstarrangementen ontwikkeld.

Meer informatie op:
https://www.jazzattheclub.nl/agenda

Concertinformatie:
Het concert begint om 20.30 uur; binnenloop is mogelijk vanaf 20.00 uur.

Friday Night Jazz at The Marriott wordt door de Stichting Jazz at the Club in samenwerking met het Podium De Nieuwe Kamer, The Hague Marriott Hotel en de belangenvereniging voor jazz, wereld- en improvisatiemuziek Den Haag (BID) georganiseerd. Voor meer informatie: www.jazzattheclub.nl