donderdag 09 december 2021

A Algemeen

Vrijwilligers: ook in coronatijd hard nodig!

Ook in deze tijd zijn vrijwilligers hard nodig, natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle coronamaatregelen tijdens de werkzaamheden. Wilt u vrijwilligerswerk doen of reageren op één van de meer dan 100 vacatures? Dat kan via onze website of maak vooraf telefonisch een afspraak met één van onze consulenten.

• Draag jij vrijwilligerswerk een warm hart toe en vind jij het leuk om in een gezellig team te werken? De vrijwilligerscentrale zoekt een enthousiaste teamplayer die 1 ochtend per week als consulent(e) aan de slag wil.(Vac. B.068)

• Vind jij autorijden leuk? SWZ zoekt chauffeurs voor de rolstoelbus zodat ouderen en mensen met een beperking er af en toe gezellig op uit kunnen ( Vac.C.009)

• Als je dol op katten bent en graag je handen uit de mouwen steekt zoekt Stichting Nationale Dierenzorg jou. Je kunt je aanmelden aan als vrijwilliger voor de katten seniorenclub (vac. D.042)

• Stoomtrein Valkenburg wil er graag warmpjes bijzitten in de winter, en zoekt een ervaren installateur voor o.a. hulp bij het installeren van de CV installatie.

Ons kantoor is op afspraak open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend
van 10.00-12.00 uur.. Bel of mail ons.

Meer info: www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook