Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

College van B&W brengt werkbezoek aan Verduurzamingsproject Kerkehout

23 februari 20222 minute read

Met elkaar maken we duurzame keuzes. We brengen de CO2-uitstoot omlaag door over te stappen op hernieuwbare energie. We verzamelen ons afval op een duurzame en efficiënte manier. We zijn zuinig op ons vele groen en de grote biodiversiteit: een unieke kwaliteit binnen de regio. Steeds meer inwoners, ondernemers en organisaties spannen zich in om het dorp duurzamer te maken.

In dit kader was het college van burgemeester en wethouders afgelopen dinsdag daarom te gast bij het Project Informatie Punt in de Johannastraat 3 van de Wassenaarse Woningbouwstichting (WBS). In de wijk Kerkehout worden namelijk 250 woningen van de WBS verduurzaamd. In deze ruimte vinden de overleggen plaats met de projectgroep waarin onder andere de bewoners van de wijk en vertegenwoordigers van Huurdersvereniging De Wassenaarsche zitting hebben. Wekelijks is hier een spreekuur voor bewoners.

Na ontvangst in het informatiepunt zijn de aanwezigen in twee groepen verdeeld voor een wandeling door Kerkehout. De wandeling leidde de burgemeester en de wethouders plus ambtenaren langs aangepaste en energiezuinige woningen, waarbij ook de gelegenheid was om een gerenoveerde woning van binnen te bezichtigen.

Meer lezen over uw buurt?

Wilt u meer lezen over de eerste ideeën voor uw buurt? Wat kunt u de aankomende jaren verwachten voor uw buurt en waar kunt u zelf mee aan de slag? Kijk dan op www.wassenaar.nl/duurzame-warmte-voor-wassenaar

Fotobijschrift: Van links naar rechts: wethouder Hubert Schokker, wethouder Kees Wassenaar, burgemeester Leendert de Lange, wethouder Caroline Klaver–Bouman, directeur Wassenaarse Bouwstichting (WBS) Ad Zopfi, wethouder Inge Zweerts de Jong, manager WBS Liesbeth de Jong, adviseur vastgoed gemeente Wassenaar Carl de Kok en wethouder Ritske Bloemendaal.

Tags

CollegeGemeenteKerkehoutVerduurzamingsprojectWassenaarWerkbezoek
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top