Skip to content
Fotocredit: Duinrell

Duinrell introduceert gebøkkenløcht-bløzer in het Tikibad

29 maart 20222 minute read

Vanaf het nieuwe zomerseizoen heb je in het Tikibad op Duinrell geen handdoek meer nodig om je af te drogen. Het park uit Wassenaar introduceert de gebøkkenløcht-bløzer. Dit is een systeem uit Noorwegen dat ervoor zorgt dat je binnen enkele seconden droog geblazen wordt met … gebakken lucht.

Duinrell is altijd bezig om het voor haar gasten leuker én makkelijker te maken. Een van de grootste uitdagingen voor kinderen die het Tikibad bezoeken is dat ze na hun bezoek zo snel mogelijk weer de attracties in willen. Het afdrogen duurt vaak veel te lang. En daar heeft het park iets op bedacht: de gebøkkenløcht-bløzer. Dit systeem komt uit Noorwegen. Het is daar vaak zo koud dat je niet nat naar buiten kunt; dan bevries je meteen. De Noren hebben daarom een speciale machine ontwikkeld, waarmee je binnen no-time droog bent.

Het is voor het eerst dat dit systeem wordt gebruikt in een zwembad, maar Duinrell is erg enthousiast. “Een collega was op vakantie in Noorwegen en zag dit fantastische systeem. Hij dacht meteen: dit neem ik mee naar Duinrell. Alle collega’s zijn heel enthousiast over de gebøkkenløcht-bløzer. En ik heb hem thuis ook laten installeren. Heel fijn, nu kan ik na het douchen meteen aan het werk.” aldus Cindy van Kester, woordvoerder van Duinrell.

Naar verwachting kunnen de eerste bezoekers vanaf 1 april 2022 gebruik maken van de gebøkkenløcht-bløzer op Døinrell.

Video
Weten hoe de gebøkkenløcht-bløzer werkt? Bekijk de video op https://youtu.be/h_VH4y9qG6s

Tags

DuinrellGebøkkenløcht bløzerTikibadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top