vrijdag 27 mei 2022

A Algemeen

Samen komen we er wel!

Elkaar helpen, een samenleving waarin iedereen mee kan doen, waar niemand buitengesloten wordt. We er voor elkaar zijn en met elkaar bouwen aan een mooier dorp, een hechtere samenleving en een betere toekomst. Dat is waarom vrijwilligerswerk zo belangrijk is, voor jezelf maar ook voor een ander. Juist door een ander te helpen kan je ook jezelf vooruit helpen. Leer je nieuwe inzichten en mensen kennen.

Voor ons taalcafé zijn wij op zoek naar Nederlands sprekende vrijwilligers die het leuk vinden om het gesprek aan te gaan. Zo kan jij meer te weten komen over verschillende culturen en dat het soms best een uitdaging kan zijn om goede vragen te stellen. Het taalcafé is er iedere maandagmiddag vanaf 13.30 uur tot 14.30 uur. Daag jij jezelf uit?

Op 9 mei staat het taalcafé in het thema planten en bloemen. Voor diegenen die het leuk vinden gaan we het plein voor het Van Heeckerenhuis weer gezellig maken met bloemen en planten. Kom jij ook helpen met de bloemetjes buiten zetten?

Op 11 mei gaan we starten met de fietslessen voor volwassenen die dit nog niet hebben geleerd. Fietsen is gezond, maar ook een uitstekend vervoersmiddel wanneer de bus te duur is en de afstand te groot is om te lopen. We zoeken nog een vrijwilliger die het leuk lijkt om les te geven zodat ook deze groep veilig kan deelnemen aan het verkeer. Help jij mee?

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook