Skip to content
Fotocredit: PR

Run for Rio lopers finishen vandaag in Wassenaar

27 mei 20222 minute read

Per persoon 25 km hardlopen en 100 km fietsen. Op Hemelvaartsdag om 9.00 uur vertrokken ze met het begeleidende team vanuit Bad Bentheim in Duitsland. Bij het plaatsen van dit bericht zijn ze nog onderweg. Ze verwachten vandaag, vrijdag 27 mei, tussen 16.00 en 17.00 uur te finishen. Kom hen aanmoedigen bij hun laatste km vanaf de Messiaskerk, langs Albert Heijn over de Van Duivenvoordelaan tot de finish bij Scouting Van Woesik, Van Duivenvoordelaan 560. U kunt hen niet missen, want zij worden begeleid door maar liefst 3 brandweerbusjes van de regio Hollands Midden.

Wie zijn die stoere lopers vraagt u zich af. Wel, het zijn allemaal geboren en getogen Wassenaarders. Corine Verhart, Ria Verhart, Willem Vosse, Wim Tolido, Peter van Laar, Jan van Benten, Wouter Goes, Paul van Leeuwen, Bart Akerboom, Rick Tolido, Rian Hoogendijk, Amar Omar, Jeroen Verhart, Pascal Noordover en Leo Bellekom. En dan doet ook nog Serge Noordover mee, die het héle traject van 330 km per fiets aflegt. Mensen zoals u, die iets over hebben voor een ander. Hun namen mogen best eens genoemd worden. En zij voelen zich gesteund door velen. En wilt u hen achteraf nog een hart onder de riem steken, sponsor dan nu nog mee, dat kan gewoon nog!

Maak een bedragje over op NL57RABO0368010724 of NL21INGB0000193157 t.n.v. Stichting Run for Rio onder vermelding van Marskramerloop. En u mag best uw favoriete loper erbij vermelden. De actie loopt nog door tot eind volgende week. Onze hoofdsponsor verdubbelt tot 1 juni nog iedere bijdrage die voor de Markramerloop binnenkomt.

Na 1 juni maakt de penningmeester van Run for Rio de balans op. Alle grote en kleine bedragen worden opgeteld. En we gaan u op deze website uitgebreid informeren hoe de tocht is verlopen en natuurlijk ook wat de totaalopbrengst is geworden. Daarna gaan we de mensen in Oeganda heel blij maken. Zij leven in spanning mee. Met een mooie opbrengst kan Run for Rio de New Horizon Community school laten afbouwen.

Dan staan er 8 klaslokalen, een recreatieve ruimte, een kleine bibliotheek, een computerlokaal, frisse toiletten, een waterput en een prachtig veld om te sporten. De kinderen kunnen bijna niet wachten tot ze allemaal naar school kunnen. Kalagala aan de Nijl krijgt een ster als het klaar is. Help ook een beetje mee. Met elkaar kunnen we veel. En bedenk wat u geeft, krijgt u terug!!

 

 

Tags

DoneeractieFinishMarskramerloopOegandaRun for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top