Skip to content
Fotocredit: Rik Vos

Trainen in de zomer en start van het nieuwe seizoen voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging

23 augustus 20222 minute read

De grootste volleybal liefhebbers binnen de Wassenaarse Volleybal vereniging kunnen geen week zonder hun geliefde volleybal en trainen gewoon de hele zomer door. In dit geval niet in een sporthal maar in de openlucht en wel op een grasveld nabij het Adelbert College. Verknocht als zij zijn aan de volleybalsport blijven alleen bij een kletsnatte grasmat de volleybalschoenen opgeborgen. Zelfs toen het tegen de 30 graden liep en bij wijze van spreken ‘de mussen van het dak vielen’ waren zijpresent. In de schaduw van het schoolgebouw dat wel.

Echter op woensdag 24 augustus 2022 beginnen de actieve leden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging aan een nieuw en vooral ook sportief volleybalseizoen. Op die dag begint de jeugd (jongens en meisjes van 10 t/m 17 jaar) om 18:30 uur in sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 te Wassenaar aan hun eerste training. Dat doen ze tot 20:00 uur. Om 20:15 uur volgen de senioren (beginners en gevorderde) die tot 21:45 uur fanatiek aan hun eerste training zullen beginnen.

De jeugd neemt dit seizoen met een meisjes- en een jongens-team deel aan de eerste helft van de reguliere competitie van de Nevobo. De jongens, als JB 1 team, starten op 17 september als eerste WVV team met een uitwedstrijd de competitie en wel tegen het Kratos’08 uit Delft.
De senioren spelen met 3 teams in de recreatiecompetitie van de Nevobo. Ditmaal met twee herenteams in de regio Haaglanden en 1 mix team in de regio Rijnland. Het Heren 1 team dat vorig seizoen kampioen werd staat wederom met goede papieren aan de start. Voor het Heren 2 team, dat voor het eerst aan de competitie deelneemt, zijn er vraagtekens op welke niveau de tegenstanders spelen. Zij zijn evenwel op alles voorbereid.

Dit seizoen kenmerkt zich voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging als een bijzondere omdat zij een 60-jarig jubileum te vieren hebben. Deze start op vrijdag 26 augustus met een groots BBQ-feest bij een horecalocatie aan De Wassenaarse Slag.

Ben je tussen de 10 en 90 jaar oud en wil je ook sportief en gezellig bezig zijn meld je dan aan als lid van WVV. Kom eens kijken op een woensdagavond in Sporthal De Schulpwei. Wij adviseren je echter om gelijk je sport-outfit mee te nemen dan kan je direct meetrainen. Bel voor informatie onze secretaris Jeanne Taal 06-24660968 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

 

Tags

TrainingVolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top