Skip to content
Fotocredit: PR

3e Editie Art of Shopping Wassenaar vanaf zaterdag 24 september

16 september 20222 minute read

Zaterdag 24 september opent om 13.00 uur de Kunstroute Art of Shopping in het Centrum van Wassenaar. Een Kunstroute die u langs de etalages van de u bekende winkels leidt in het centrum, echter nu gevuld met werk van Wassenaarse Kunstenaars. Dit jaar ziet u een groot aandeel nieuwe deelnemers in een samenstelling van de diverse nationaliteiten die ons dorp rijk is.

Tijdens de opening op zaterdag 24 september tussen 13.00 en 16.00 uur komt u op straat in aanraking met live art en ook enkele uitvoerende kunstvormen als muziek, mime, dans en zang. En veel van de kunstenaars staan u te woord bij hun gast-etalage. U kunt zelfs hier en daar zelf aan de slag!

Bij de deelnemende winkels kunt u een routeboekje vinden om zo geen enkele kunstenaars-etalage te missen. Tot en met zaterdag 1 oktober zijn de werken te zien. De route wordt ook aangegeven met herkenbare gele voetstappen op de route.

Ook deze editie is een samenwerking van Winkels in Wassenaar en het Cultuuranker Wassenaar en wordt medemogelijk gemaakt door de Gemeente Wassenaar en de Stichting VoorWaar. Volg onze pagina’s op Instagram en Facebook voor leuke extra weetjes en meer informatie over het programma.

Laat u al shoppend inspireren! En wie weet vindt u een mooi werk voor bij u in huis.

CAW Art of Shopping Poster 2022 1

Tags

Art of ShoppingCentrumKunstrouteWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top