zaterdag 25 mei 2019

P Politiek

VVD Wassenaar kijkt terug op geslaagde nieuwjaarsreceptie

Wassenaar - Afgelopen zaterdag, 16 januari, vond de traditionele nieuwjaarsreceptie van VVD Wassenaar plaats in de bar van Auberge de Kieviet. Tijdens deze gezellig drukke bijeenkomst waren uit onze eigen gelederen een groot aantal leden, de fractie, het bestuur en ons Eerste Kamerlid Jan Anthonie Bruijn aanwezig. Ook burgemeester Hoekema en de wethouders Verschoor en Maat kwamen langs om met ons te proosten.

Naast leden uit ons eigen netwerk mochten we fractieleden, bestuursleden en Tweede Kamerleden uit de netwerken Leiden, Voorschoten, Den Haag en Leidschendam-Voorburg begroeten. Dit laat zien dat de onderlinge verhoudingen met omliggende netwerken goed zijn. Een mooie basis voor verdere samenwerking met andere netwerken, zoals de nieuwe partijstructuur voorstaat.

Deze samenwerking haalde onze voorzitter, Jan Gieskes, tijdens zijn korte toespraak ook aan. Na de toost werden de gesprekken weer voortgezet tijdens dit informeel samenzijn en deden de aanwezigen zich tegoed aan de drankjes en het bittergarnituur

Wij wensen u allen een voorspoedig en liberaal 2016.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief