zaterdag 20 oktober 2018

E Events

Uitje voor bewoners gezinsvervangend tehuis

Wassenaar - Op zondag 24 september was het zo ver. Op deze prachtige nazomer dag vertrok om 11.15 uur een touringcar, bestuurd door de Wassenaarse chauffeur Peter Kruijt, met de inwoners van het gezinsvervangend tehuis aan de haven van stichting Middin voor een uitje richting Rotterdam.

Bert Ooms en Thomas Friis Konst boden namens hun "stichting Muilwijk Ooms" dit uitje aan . Eenmaal aan boord van de Spido boot werd een ieder getrakteerd op appelgebak met koffie, gevolgd door een broodje. Samen met hun begeleiders genoten de bewoners met volle teugen van het prachtige weer en de rondvaart door de haven van Rotterdam.Sommigen mochten zelfs in de stuurhut van de kapitein mee kijken hoe een dergelijk groot schip werd bestuurd.

Al met al een zeer geslaagd initiatief van de stichting Muiwijk Ooms, dat zeker voor herhaling vatbaar is, zo bleek wel uit de reacties van de deelnemers.

Middin organiseert op 8 oktober a.s. een sponsorloop op het terrein van Blauw Zwart om geld bijeen te krijgen voor de aanschaf van een "tovertafel", die voor de bewoners zeer positieve effecten zal kunnen hebben.

De stichting Muilwijk Ooms maakt zich weer op voor een volgende keer, waarin zij zich wederom zal inzetten voor het welzijn van Wassenaarders, die wel eens een extraatje kunnen gebruiken.