Skip to content
Fotocredit: PR

‘Zomer’avondschaak in het Deijlerhuis

Schaakvereniging Wassenaar
25 april 202431 second read

Vanaf maandag 29 april kan er elke maandagavond tot het einde van de zomervakantie bij de Schaakvereniging Wassenaar geschaakt worden in de lente/zomercompetitie. Open voor iedereen, leden en niet-leden, jeugdspelers en senioren. Steeds vanaf zeven uur (19.00 uur), later beginnen mag ook. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wie dat wil, kan één partij per avond spelen met klok en noteren, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk meerdere korte wedstrijden op een avond te spelen zonder klok. Ook het analyseren van partijen is mogelijk.

De leiding is in handen van Eric van der Marel. Plaats: Deijlerhuis, Hofcampweg 3. Inlichtingen bij ericvandermarel@casema.nl of gewoon langskomen.  

Tags

DeijerhuisSchaakvereniging WassenaarSchakenWasssenaarZomeravondschaak
Gerelateerde artikelen
Back To Top