vrijdag 17 november 2017

E Events

Paardrijden in de strijd tegen borstkanker

Wassenaar - Als u zaterdag 21 oktober op het strand van Wassenaar bent geweest heeft u ze vast gezien. Rijk uitgedoste ruiters te paard kleurden het strand en de duinen in Wassenaar roze. Deze ruiters deden allemaal mee aan de Pink Ride, georganiseerd door Paardensportvereniging Koningin Emma. Pink Rides speciale Enjoy the Ride-ritten waarbij deelnemende ruiters zich kunnen laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon.

De rit startte bij het marktterrein de Berkhei en liep door de duinen en over het strand naar Pannenkoekenboerderij Meijendel, waar de ruiters konden genieten van een pannenkoek en een drankje. Om vervolgens de weg weer terug te rijden naar de Berkhei.

Geïnspireerd het 60-tal enthousiaste ruiters besloot eigenaar van Pannenkoekenboerderij Meijendel, Cees Jan Bouman, het bedrag dat hij die dag aan de pannenkoeken en drankjes zou verdienen geheel te doneren aan Pink Ribbon. Dit mooie gebaar is als een kers op de taart bij een prachtige rit met vele enthousiaste en gemotiveerde deelnemers.

Paardensportvereniging Koningin Emma is bijzonder blij dat ze het plezier van het paardrijden en het ophalen van geld voor onderzoek tegen borstkanker op deze manier kon verenigen en te faciliteren. En zij zou dit graag in de toekomst weer doen.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Nov 17 17:07:20 +0000 2017

­čĹô Het laatste nieuws van 17-11-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/UpfX2vVC3Y
Fri Nov 17 11:01:54 +0000 2017

Jonge theatermakers met Tsjechov in Warenar #Wassenaar #Warenar #Tsjechov https://t.co/nE3RhmSNky