woensdag 08 april 2020

P Politiek

GroenLinks Wassenaar zet het op een rij

Wassenaar - Als we het hebben over gemeentelijke herindeling, wat gaat er dan gebeuren met Wassenaar in de nabije toekomst? Er zijn diverse scenario’s denkbaar, van zelfstandigheid tot samengaan met andere gemeenten in een of andere vorm. GroenLinks Wassenaar zet de mogelijkheden voor u op een rij met de consequenties en presenteert deze op 6 juni a.s. in de Plataan, Ernst Casimirstraat 54 te Wassenaar.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Het is een avond om informatie uit te wisselen en om van gedachten te wisselen. Wees welkom, ongeacht uw politieke overtuiging of voorkeur voor een van de scenario’s. Wij schenken u een kop koffie of thee en na afloop kunt u napraten en (op eigen kosten) nog een drankje drinken. De drankjes dienen contant betaald te worden want er is geen pinautomaat aanwezig.

Het belooft een informatieve avond te worden waarvoor veel belangstelling bestaat.
Wij stellen het op prijs als u zich in verband met de beschikbare ruimte en catering telefonisch of per e-mail voor 3 juni a.s. aanmeldt bij de secretaris:
tel.:0627255636 e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur GroenLinks Wassenaar

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief