woensdag 21 februari 2018

A Algemeen

André van Herk wint Oeuvre Award Mobiliteitsmanagement

Wassenaar - Maandagavond 20 november heeft de Wassenaarse ondernemer André van Herk de Oeuvre Award ontvangen voor het vele werk dat hij heeft verricht om de regio bereikbaar te houden. De Award werd hem uitgereikt tijdens de bekendmaking van de MobiliteitsAwards Haaglanden en Rijnland 2017. Het is de eerste keer dat deze Oeuvre Award werd uitgereikt.

Er waren in vier categorieën prijzen te verdienen: Logistiek, Innovatief, Werknemersaanpak voor organisaties tot 500 medewerkers en voor organisaties met meer dan 500 medewerkers. De tweejaarlijkse prijs wordt toegekend aan die organisatie die zich op het gebied van slimme mobiliteit, logistiek of innovativiteit onderscheiden heeft van anderen. Eerdere prijswinnaars waren het Hagaziekenhuis, MN en het ROC Mondriaan.

Oeuvre Award
Naast de vier winnende organisaties was er dit keer een Oeuvre Award voor André van Herk, ‎directeur van de APC Groep (waartoe behoren UTS Abbink, Djinny Logistiek en Ucility) en ambassadeur voor Bereikbaar Haaglanden in Wassenaar en Den Haag. Van Herk maakt zich al vele jaren zeer verdienstelijk voor de bereikbaarheid van de regio. Niet alleen op zijn eigen vakgebied Logistiek maar ook voor de slimme mobiliteit van medewerkers. Vanuit zijn rol als ambassadeur spreekt hij met succes andere werkgevers en ondernemers aan om ook aan de slag te gaan met het onderwerp.

Bereikbare regio
Bereikbaar Haaglanden en Rijnland is een initiatief van VNO-NCW West, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Duurzaam Den Haag, TLN en evofenedex en maakt onderdeel uit van het programma Beter Benutten Haaglanden. Doel is een betere bereikbare regio door een efficiënter gebruik van wegen, het OV en het fietsnetwerk, in combinatie met het verbeteren van de voorzieningen en het inzetten van slimme beleids- en gedragsmaatregelen. Hierdoor wordt het werkgevers en werknemers gemakkelijker gemaakt om op een andere manier en/of op andere tijden te reizen. Kijk ook op www.bereikbaarhaaglanden.nl en www.ga3.0.nl voor meer informatie.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Feb 21 10:44:26 +0000 2018

The Tickets in Bibliotheek Wassenaar #Wassenaar #OBVW #TheTickets https://t.co/6tXsFiG1Vc
Wed Feb 21 09:34:06 +0000 2018

VVD (lijst 1) stelt graag Gerbrand Nijman op plaats 10 aan u voor #Wassenaar #VVD #GR2018 https://t.co/2xJv9TDpVi