Skip to content
Fotocredit: NDZ

In de spotlight: asielkat Ziva

Stichting Nationale Dierenzorg
28 maart 20242 minute read

Ik ben Ziva (2018). Ze noemen mij ook wel ‘Ziva de Diva’. Want ja, ik heb een karaktertje. Zoals veel lapjespoezen kan ik pittig zijn, maar ik heb ook gewoon behoefte aan aandacht en als we vrienden worden lig ik lekker bij je op schoot.

Asielkat Ziva. Fotocredit: NDZ

Ik houd niet van andere katten en ben ook niet gewend aan honden, dus ik zoek een huisje voor mij alleen. Wel met een tuin graag, want ik ga graag op onderzoek uit en moet wel mijn energie kwijt kunnen. Ik vind kinderen niet zo leuk.

Soms heb ik wat pijn in mijn rug. Ze hebben mij onderzocht en ik krijg nu elke maand een prikje. Hierdoor gaat het veel beter met mij! Mijn toekomstige baasje moet er wel op letten dat ik dit prikje elke maand krijg.

Waarom ik hier in het asiel zit? Bij mijn vorige eigenaar ben ik een paar keer heel boos geworden en dat heb ik laten merken ook. Met de medicatie gaat het nu al veel beter. Ik wil alleen wel graag zelf bepalen wat ik doe en wil niet gedwongen worden.

Europese korthaar
Poes, Steriel
Geboortedatum: 09-01-2018
Kleur: Lapje
Bij katten: nee
Bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Flat: nee
Balkon: nee
Tuin: Ja (vereist)

Heeft u interesse in Ziva? Neem dan contact op via kattenpension@ndz.nl

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top