donderdag 07 juli 2022

A Algemeen

Vrijwilligers in de toekomst

Vrijwilligers in de toekomst. Wie zijn die vrijwilligers eigenlijk en hoe vind je die anno 2022 en daarna? Hoe zorg je voor de waardering van de vrijwilliger? En, misschien nog belangrijker, hoe bind je ze aan jouw organisatie? Over deze vragen en andere stellingen heeft onze ‘kerngroep’ (zeven jongeren van 25 tot 35 jaar) zich gebogen. Daar kwamen mooie discussies en brainstormsessies uit en hebben als resultaat een mooie handreiking over ‘Vrijwilligers in de toekomst’.

De kerngroep heeft zich een half jaar enthousiast ingezet en zijn tot de conclusie gekomen dat dit project niet alleen een verrijking was voor zichzelf en de groep, maar ook zeker voor ‘hun’ verenigingen. En dat deze verschillende verenigingen met ieder zijn eigen cultuur toch tegen dezelfde vragen aan lopen. In deze handreiking staan veel tips, trucs en adviezen om vrijwilligers te vinden en te binden, iets wat in de toekomst zeer nodig is! Bent u ook benieuwd naar deze handreiking? Op onze website kunt u deze downloaden. Heeft u liever een papieren versie? Ook dat kan! Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook