Skip to content

Let’s celebrate hockey! Rabobank Hockey World Cup 2014

29 mei 201358 second read

Wassenaar – Van 31 mei t/m 15 juni 2014 zijn de beste hockeyers en hockeysters van de wereld in Nederland voor het WK. Een topsportspektakel dat je niet wilt missen! Veroveren de Oranje-vrouwen na Olympisch goud ook de wereldtitel? En pakken de Oranje-mannen WK-goud in eigen huis, net als in 1998? Maak het mee in Den Haag!

De Rabobank Hockey World Cup 2014 biedt maar liefst 76 wedstrijden op het hoogste niveau. En ook buiten het veld maken we er een bijzonder feest van! Op het Hockey Park rondom de stadions zijn er muziekoptredens, activiteiten voor de kinderen en culinaire verrassingen. Ook komen er allerlei extra evenementen zoals het Jeugd World Hockey Festival, trainerscursussen en interessante seminars.

Verder organiseert Den Haag een cultureel festival, en is er op het strand een internationaal beachhockeytoernooi. Dinsdagavond vond de kick off plaats van de WK2014 Businness Club activiteiten. Meisjes C1 van Kieviten was aanwezig om een wedstrijdje te spelen tegen de andere deelnemende clubs, van Forescate, HDM, HC Ypenburg en HDS. Onze dames wonnen hun wedstrijd met 1-0!

Met de 4 andere clubs worden tussen nu en het WK2014 verschillende activiteiten, zoals onderlinge wedstrijden, georganiseerd voor de sponsors. Voor meer informatie: sponsor@kieviten.nl

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top