Skip to content
Fotocredit: PR

Jubileum uitvoering ‘De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar’ dit jaar op 13 oktober

De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar
23 april 20242 minute read

Noteer de datum maar vast in je agenda: op zondag 13 oktober is het feestje van ‘De 15 van Wassenaar’ extra bijzonder! We vieren ons tienjarig bestaan!!!! Het hardloopfeest is voor de lopers een unieke combinatie van samen hardlopen, samen vieren dat het doel bereikt is én samen goede doelen steunen. Voor niet-rennende Wassenaarders biedt ‘De 15’ prachtige kansen om als vrijwilliger of supporter het evenement met de lopers mee te maken.

De inschrijving is NU  geopend, ga de uitdaging aan en….geniet van een, unieke en eenmalige (echt speciaal voor deze 10e verjaardag) verandering in de route!

“De 15” is sinds haar begin uitgegroeid tot een Wassenaars feestje waar alle Wassenaarders aan mee kunnen doen. Voor deze 10e editie rekent de organisatie er op dat het maximaal toegestane aantal van 1000 deelnemers aan de start zal verschijnen.  De 15 van Wassenaar is aantrekkelijk voor de recreatieve lopers  voor wie de 15 kilometer een echte uitdaging is. Iedere loper voelt zichzelf met 15 kilometer in de benen de grote kampioen, ongeacht de eindtijd.

Bayer Vastgoed is ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan De 15 verbonden. “Bayer Vastgoed heeft een sterke band met Wassenaar en steunt onze ambities. We zijn heel blij met de vijf-jarige overeenkomst die sinds vorig jaar loopt. Met zo’n 100 Wassenaarse vrijwilligers organiseren we een mooi evenement waar Wassenaar zich in de regio van haar mooiste kant laat zien. Dat is voor veel bedrijven een interessante propositie. ”

Ook Aerofit Healthclub is al jaren vaste partner van “De 15”. Het is echt een evenement voor én door Wassenaar. De Gemeente maakt zich met raad en daad hard voor het evenement, en ook de samenwerking met de Politie is de afgelopen jaren uitstekend ingevuld.

Goede doelen

De lopers lopen ‘De 15’ uiteraard voor zichzelf. Maar iedere deelnemer doneert ook een bedrag aan een lokaal doel en een nationaal doel. Het bestuur is nog in overleg met twee doelen, waar in elk geval sport, gezondheid en kinderen centraal staan. De jeugd heeft de toekomst, het liefst een sportieve!

Drie smaken

Naast de 15 kilometer kan je ook voor de 7500 inschrijven. En sinds 2022 is er ook een 15 kilometer wandelparcours. Klik op de website van ‘De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar’ voor meer informatie.

Tags

De Bayer Vastgoed 15 van WassenaarHardlopenInschrijving geopendJubileumWandelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top