woensdag 29 maart 2017

E Events

WassHappening! zondag 21 mei

Wassenaar - WassHappening! is een groots gecombineerd Wassenaars evenement van een (vrijwilligers-)markt en cultureel festival georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaars (VCW) in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Wassenaar.

WassHappening! vindt plaats op zondag 21 mei a.s. van 12:00 tot 16:00 uur in het centrum van Wassenaar en heeft als doel vrijwilligersorganisaties, stichtingen en (sport)verenigingen de mogelijkheid te bieden zich voor te stellen aan de inwoners van Wassenaar (en omstreken) en op die manier meer vrijwilligers te werven en bekendheid te genereren voor hun werkzaamheden en activiteiten.

In de Langstraat en de Van Hogendorpstraat zullen er kramen opgezet worden waar de deelnemers zich kunnen presenteren. Op verschillende andere plaatsen in het winkelgebied zullen er culturele activiteiten ontplooid worden met als centraal punt de Openbare Bibliotheek, die zich met name zal richten op het culturele aspect van WassHappening!.

Mocht u uw organisatie, instelling of vereniging meer bekendheid willen geven dan is deelname aan WassHappening! een uitgelezen kans om dit te bewerkstelligen!
Deelnamekosten voor een vrijwilligersorganisatie/stichting/vereniging zijn slechts €10,00 per kraam.

Voor meer informatie en aanmelding (tot uiterlijk 21 maart a.s.) kunt u contact opnemen met Jolande de la Rambelje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of tel. 06-16678817.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Mar 29 17:04:36 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 29-03-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/1iPD0oVWUI
Wed Mar 29 11:31:57 +0000 2017

Zaterdag aanstaande opent Duinrell de poorten van het attractiepark #Wassenaar #Duinrell #Attractiepark https://t.co/hieEzLfFNA