Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: Herman van der Woude

Gevarieerd programma op Koningsdag in Wassenaar

26 april 20243 minute read

Koningsdag staat weer voor de deur en Wassenaar bereidt zich voor op een dag vol gezelligheid. Op zaterdag 27 april zal het centrum en het marktplein in Wassenaar bruisen van activiteiten voor jong en oud. De lokale ondernemers én de Wassenaarse Oranjevereniging hebben weer een kleurrijk programma samengesteld. Het programma omvat een breed scala aan optredens en activiteiten.

Programma in het centrum van Wassenaar

Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers genieten van de traditionele Wassenaarse koffietafel, aangeboden door de centrumondernemers, op het terras bij ‘La Casita’ aan de Van Hogendorpstraat 139.

Vanaf 12.00 uur barst het feest los op het Plein met optredens georganiseerd door ‘Restaurant van Veen’, ‘de Ronde Tafel’ en ‘Restaurant Barollo’ (nieuw!). DJ’s zorgen voor de muzikale sfeer, terwijl een springkussen en lekkernijen zoals pizza en BBQ voor vermaak en voldoening zorgen. De opbrengst van de borrel van ‘de Ronde Tafel’ komt ten goede aan ‘Stichting De Stille Kracht’.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij ‘Me Gusta’, waar vanaf 12.00 uur Carl Groeneveld op zijn piano zal spelen. Om 14.00 uur treedt de band ‘Noisy Neighbours’ op met nummers vol soul, rhythm & blues, gevolgd door de band ‘Just Friends Again’ om 16.00 uur, die soft rock uit de jaren ’60 en ’70 ten gehore brengt, inclusief twee zangeressen.

Daarnaast zijn er de hele dag door activiteiten bij ‘POPS’ aan de Langstraat 121, met een buitenbar en vanaf 14.00 uur DJ ‘Ewoud van Laar’. Bij ‘Restobar Chester’ aan de Langstraat 10 kunnen bezoekers vanaf 12.30 uur genieten van BBQ en een buitenbar, gevolgd door een optreden van de band ‘Midnight Rambler’ om 15:30 uur.
Voor de dansliefhebbers wordt er vanaf 15.00 uur een ‘Latin Party’ georganiseerd op het terras van ‘La Casita’ aan de Van Hogendorpstraat 13, met live muziek van de band ‘New Latin Sound’ en DJ MR T.

Het feest wordt compleet gemaakt met optredens bij ‘Rickie’s Feest’ aan de Kerkstraat 5, waar ‘Alex Jongeneel’, ‘Kylian Moy’ en ‘Feest DJKcrix’ zullen zorgen voor de ultieme feeststemming.

Kom en vier een onvergetelijke Koningsdag in Wassenaar centrum!

Programma Wassenaarse Oranjevereniging op het marktplein en het Plein

Vanaf 09.00 kunnen koopjesjagers weer terecht op het marktplein aan de Berkheistraat voor de Kleedjesmarkt.

Daar is van 09.00 – 15.00 uur ook een Kramenlint te vinden van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar te vinden met o.a. presentatie van vrijwilligers en verenigingen in Wassenaar.  De kramen staan in een circel rondom de kleedjesmarkt.Z

Zorg dat u om 10.30 uur op tijd bent voor de opening van Koningsdag op het Plein. Dat gebeurt onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Excelsior.

Vanaf 12.00 worden de (oud-)gedecoreerden ontvangen op het Marktplein aan de Berkheistraat.

Bron: Centrummanagement/Wassenaarse Oranjevereniging

Tags

CentrumCentrummanagementKoningsdagKoningsdag 2024MarktpleinProgrammaWassenaarwassenaarse oranjevereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top