dinsdag 22 augustus 2017

E Events

Green Adventures genomineerd voor Het Beste Uitje van Nederland

Wassenaar - Green Adventures is onlangs genomineerd voor de Verkiezing van het Beste Uitje van Nederland in de categorie: Sportief en Actief. Na vorig jaar te zijn genomineerd voor De Sterkste Schakel regio Rijnland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid, zijn we nu zeer vereerd met de nominatie voor Het Beste Uitje van Nederland!

Bij Green Adventures kunnen medewerkers van bedrijven, scholieren en kinderen die een verjaarspartijtje vieren, zich o.a. uitleven in ons Klimbos en op Hindernisbanen en deelnemen aan activiteiten als Kanoën, Raften, Boogschieten, Tokkelen, Mountainbiken, Beachvolleybal en Beachvoetbal en vele andere Activiteiten en Workshops! Green Adventures regelt uw Event van A tot Z!!

Onder de naam Supportive begeleiden wij ook team/management- en individuele trainingen.
Er kan gestemd worden op www.beste-uitje.nl/green Tot nu toe staan wij met trots boven aan maar er kan nog gestemd worden tot 31 maart!

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Aug 22 11:23:20 +0000 2017

Grote zoekactie in de duinen, strand en in de zee in de omgeving van Meyendel #Wassenaar #Vermissing #KNRMLifeguards https://t.co/6ZS2polFlJ
Mon Aug 21 17:03:55 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 21-08-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/3HmLEl1eq2